Badkamer

Badkamer

ToiletPlafond en isolatie


Wilt u uw badkamer verbouwen? Een badkamer is een plekje om heerlijk tot rust te komen, dus u wilt natuurlijk het beste resultaat. Wij helpen u hier graag bij.

Badkamer verbouwen
Als u een badkamer gaat verbouwen, komt daar een heleboel bij kijken. U moet nadenken over de opstelling, maar ook rekening houden met het leidingwerk. DSKB denkt met u mee en neemt u al het werk uit handen. Wij regelen alles wat nodig is om de badkamer te verbouwen naar uw wensen en ideeën.

Wij verzorgen alles
Wij hebben adressen om tegels en sanitair uit te zoeken, maar verzorgen natuurlijk ook het installatiewerk van elektra en sanitair. 

De badkamer
Wilt u graag nieuwe tegels, ander sanitair of een prachtige vloer met of zonder vloerverwarming? Wilt u een douchecabine, inloopdouche of bad?  Een regendouche of dubbele stortdouche, dit kan allemaal gerealiseerd worden.

Verwarming, isolatie en ventilatie

Verwarming, isolatie en ventilatie zijn drie belangrijke aspecten van een badkamer. Als u uit de douche stapt of uit het ligbad komt is het fijn als de omgevingstemperatuur aangenaam is. Wij passen daarom vaak vloerverwarming en/of een handdoekradiator toe als we een badkamer verbouwen. We isoleren de badkamer waar mogelijk, anders trekt koude lucht de badkamer binnen en gaat de warme lucht via het plafond weer naar buiten.

De badkamer is een relatief vochtige ruimte, dus goede ventilatie is belangrijk. Daarom brengen we mechanische ventilatie of ventilatieroosters aan. 

Verlichting

Ook licht is bepalend voor de sfeer en functionaliteit van uw badkamer. Daglicht is prettig, evenals goed geplaatste spots. Verlichting aan de zij- of bovenkant van de spiegel voorkomt bijvoorbeeld vervelende schaduwen op de spiegel.

 

Vrijblijvend gesprek
Wilt u uw badkamer verbouwen maar weet u niet hoe u dit het beste kunt aanpakken? Geen zorgen. In een vrijblijvend gesprek nemen we uw wensen met u door om te bekijken wat er allemaal mogelijk is.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken!

Badkamer

Foto impressie